Bonnen printers geschikt voor WaiterOne


Als u in het bezit bent van iPad(s) en iPhones en de WaiterOne software, is de aanschaf van een bonprinter een logische stap. Deze bonprinter(s) kunnen gebruikt worden voor het uitprinten van bonnetjes voor de klant en de bestellingen voor de keuken. WaiterOne heeft diverse bon printers getest op snelheid en functionaliteit. Uiteindelijk is onderstaande lijst met bonprinters geschikt bevonden voor WaiterOne software. Dit geldt ook voor de kassalades, iPadhouders etc..

bezorgtijd 1-3 dagen

Ethernet printers

Ethernet printers maken verbinding met WaiterOne middels een ethernet kabel vanuit de Router / Modem waar de draadloze verbinding ook vandaan komt voor de iPad en/of iPhone. Het is soms wel even een werkje om de kabel te leggen maar onze ervaring is dat dit de meest stabiele oplossing is.

WiFi printers

WiFi bonprinters maken een draadloze verbinding met WaiterOne net als de iPad zelf. Wel is het een lastige klus om deze printers goed te installeren op locatie, neem daarom vooraf contact met ons om te zien of dit zonder installatie kosten kan worden geïnstalleerd.

Bluetooth printers

Bluetooth bonprinters maken contact met WaiterOne middels Bluetooth, dat wil zeggen draadloos. Bluetooth werkt ongeveer tot 10 meter vanaf je iPad. Enniet vergeten dat Bluetooth een enkele communicatie heeft. Denk aan bijv. SumUp.  Stukje duurder maar werkt mooi!

Lightning printers

Lightning bonprinter maak gelijk contact met de iPad d.m.v. de micro USB kabel aan de iPad daardoor blijft de iPad ook opgeladen! Dus een dubbele functie; opladen en bonnen printen. Ideaal voor o.a. Foodtrucks en Cateraars. Ideale oplossing dus als bonnen printer.