Refurbished hardware

Refurbished betekent letterlijk vanuit het Engels vertaald 'gereviseerd'. Het zijn producten die retour zijn gekomen omwille van diverse redenen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn geweest van voorraad overschotten, technische defecten of een inruilprogramma.

De WindFall tafelstandaard voor iPad 9.7 inch van Heckler Design is onder andere geschikt voor gebruik als iOS kassa systeem en Point-of-Sale (POS) of Point-of-Services toepassingen. Door zijn stevige constructie zeer geschikt voor installatie in winkels en horeca. Geleverd exclusief draaiplateau.

Compatibel met iPad 2018, iPad 2017, iPad Air 1&2, en iPad Pro 9,7-inch.

De Socket Mobile SocketScan S700 1D Imager barcodescanner is de ideale keuze voor tablet gebaseerde verkoop en kassa toepassingen. De Socket Mobile SocketScan S700 is een lichtgewicht draadloze Bluetooth barcodescanner met een uitstekende scan performance. De 1D Imager leest alle bekende 1D barcodes en is eenvoudig via Bluetooth te koppelen aan uw tablet, smartphone, PDA of notebook en is geschikt voor alle populaire systemen zoals Apple®

De TM-T20II, is een thermische printer met afsnijmechanisme, kassalade aansluiting en netadapter. De TM-T20II is een snelle, voordelige kassabon printer met een hoge betrouwbaarheid, bestemd voor retail en horeca en wordt geleverd in een alles-in-één pakket inclusief netadapter, stuurprogramma's, kabels en ophangbeugel. 

Oplaad basisstation inclusief netadapter voor Socket Mobile CHS 7Ci, 7Mi en 7Qi barcodescanners.

Uitverkocht

Windfall Kassalade Rood Refurb.

€ 69,00 € 49,00
Uitverkocht

Windfall Kassalade Rood Refurb.

€ 69,00 € 49,00

Deze stijlvolle kassalade hoort bij de Windfall Heckler Design stand, de bijgeleverde kabel sluit u aan de printer en de kassalade gaat vanzelf open bij een betling.

Star TSP100 III thermische kassabon printer met afsnijmechanisme en kassalade aansluiting. De TSP100 III is een snelle en voordelige kassabon printer met een hoge betrouwbaarheid, bestemd voor winkel, tankstations, supermarkt en horeca. De bonrol kan eenvoudig volgens het 'Drop-in & Print' principe in de printer worden geladen.